..::Szia!:::.

                       

                   Szerelem

Az első randi

Az első találka nagyon kényes dolog, sok minden múlhat rajta. Mit mondasz, mit csinálsz, hogyan reagálsz - ezek az apróságok már rögtön az elején eldöntik a randi jövőjét. Mindegyikőtöknek megvan az álma, hogyan képzeli el azt a bizonyos randit, de vajon a srácok mit gondolnak róla? A GIRL! ennek járt utána...


Szerinted melyik a legmegfelelőbb helyszín az első randihoz?

András (16): Ez a lánytól is függ. Meg kell tudnom, milyen a személyisége, és mit szeret csinálni. Nyáron szabadtér, télen inkább egy mozi.
István (17): Szerintem egy kávézó vagy egy beszélgetős hely a legjobb, ahol lehet két értelmes szót váltani.
Laci (15): Egy séta is nagyon jó megoldás lehet. Legutóbb egy lányt kísértem a moziig, és egy csomót beszélgettünk közben.

Hazudtál már egy lánynak azért, hogy jobb színben tűnj fel előtte?

András: Ez szintén lányfüggő dolog, hogy kinek mit mondok el. Például, ha valakinek van egy másik barátnője, akkor azt nyilván nem mondja el, de ezen kívül vannak azért kegyes hazugságok.
Gábor (16): Nem vagyok a pontosság mintaképe, ezért ha elkések, mindig kitalálok valamit. De a fontos dolgokban mindig őszinte vagyok.
Gergő (15): Én maximum kisebb, jelentéktelenebb ügyekben füllentek néha. Nincs sok értelme a dolognak, mert úgyis kiderül, és különben sem tudok jól hazudni.

Milyen típusú lánnyal randiztok szívesen?

István: Szerintem az a legfontosabb, hogy mindenről el lehessen vele beszélgetni. Fontos, hogy legyen udvarias a szüleimmel, mert az első benyomás mindig sokat számít.
András: Ne legyen túl komoly, de amit komolyan kell venni, azt vegye is úgy. Persze legyen vidám, kedves és közvetlen.
Laci: Semmiképp se legyen apácajellegű. Legyen humorérzéke, tudjon nevetni a poénokon. Viszont minden helyzetben tudon viselkedni és legyen alkalmazkodó.
Gergő: Én kerülöm a két végletet. Az sem jó, ha nagyon csendes, de az még rosszabb, ha egyfolytában jár a szája. Azt sem szeretem, ha egy lány nagyképű, beképzelt cicababa, vagy ha flegma.

Mi volt a legégőbb, legcikibb élményed egy randi során?

Laci: Nem nagyon emlékszem ilyen kaliberű beégésekre, ami kisebb esetleg volt, azon gyorsan túltettem magam. Röhögtem egy nagyot és kész.
István: Egyszer elmentünk egy szalagavatóra. Haza készültünk, de valahogy egy biliárdszalonban kötöttünk ki, nálam meg csak egy ezres volt. Vettem a lánynak inni, de magamra már nem maradt pénzem, így a mosdóba mentem, hogy igyak egy kis vizet. Aztán a barátnőm megkérdezte, nem eszünk-e valamit, mert olyan éhes. Erre bevallottam, mi a helyzet, de szerencsére nem fogta fel olyan tragikusan. Nekem viszont rettentő kellemetlen volt az egész.

Kinek kell fizetnie az első randin?

András: Én mindig úgy indulok el egy randira, hogy annyi pénz van nálam, amivel biztosan ki tudom fizetni a fogyasztásunkat. Szerintem egyékbént az első randin a fiúk kutya kötelessége, hogy állják a számlát.
István: Első alkalommal mindig a fiú fizet, de előfordult már az is, hogy én fizettem a mozijegyet, a lány meg a popcornt. Később már szerintem nem jó, hogy mindig a fiú fizet, mert a lány megszokja, a fiú meg csődbe megy.
Gábor: Első randin a fiú fizet, utána ahogy esik, úgy puffan, megbeszélés tárgya.

*******************************************************

 

Mire figyelnek a fiúk?

Milyen csajokra buknak a srácok? Kisugárzás vagy külalak? Mit néznek meg először a fiúk? A GIRL! utánajárt...


A fiúk végre elmondják, mi az, amire valójában felfigyelnek egy lányon az első találkozás alkalmával. De mielőtt ezeket megtudnád, olvasd el, hogy mit gondolunk mi, lányok arról, hogy vajon a fiúk mit néznek meg rajtunk először, majd vesd össze a két "listát"!

A lányok szerint mire figyelnek először a fiúk?

41% biztos abban, hogy a fiúk először a feneküket nézik meg, aztán néznek csak a szemükbe.
22% szerint a fiúk számára a mell mérete és formája a legfontosabb szempont.
21% hiszi úgy, hogy az első, amit a fiúk megnéznek egy lányon, az a szemei és az arca.
10% állítja, hogy a srácok legelőször a lábat tanulmányozzák.
7% szerint a fiúk a jó alaktól indulnak be, fontos nekik az arányos testalkat.
3% biztosra veszi, hogy a jó kisugárzással mindent el lehet érni.

Vajon igazak ezek az állítások? Könnyen megtudod, vesd össze az alábbi listával, amiből kiderül, hogy vajon mire figyelnek legelőször a fiúk!

32% mondta, hogy a szemet, a tekintetet tartja a legfontosabbnak. Örök igazság tehát: a szem a lélek tükre.
20% szerint az arc az igazán lényeges. Az arcnak nem "szépnek", hanem szimpatikusnak kell lennie.
14% találja vonzónak a szép, feszes popsit, ami egy buta mondat miatt veszíthet a varázsából.
11% gondolja úgy, hogy egy kedves mosoly a legjobb kezdés egy heves flörthöz. Keep smiling!
9% határozottan állítja, hogy a kisugárzás számít, szemben a szép külsővel, amely üres belsőt takar(hat).
7% szívesen fordul meg egy olyan lány után, akinek szép, hosszú a haja.
5% először a kézre figyel: ha a kéz ápolt, arányos, akkor jöhet a többi testrész. A kéz nagyban utal az ember jellemére.
2% nézi meg először a mellet. A fiúk gondolkodása e téren tehát mégsem olyan egysíkú.

****************************************************

 

Béka vagy királyfi?

A csókolózás a legszebb nyelv a világon! Ezt a fiúk is így gondolják. Elárulták nekünk, hogy őket mi izgatja fel és mi lohasztja le csók közben. Plusz: számos tény a csókkal kapcsolatban!


Csók körkérdés: mit szeretnek a fiúk és mit nem?

Péter, 15: Csókolózni szuper dolog, ha minden stimmel: a lány, a környezet, a hangulat. Első és legizgalmasabb csókomat egy évvel ezelőtt egy sátortáborban kaptam. Romantikus volt a hangulat és a lány igazán különleges hatást tett rám. nem csókolt túl erősen, túl nedvesen és nem harapott bele a számba. Azt ugyanis ki nem állhatom. De az igazat megvallva, még nem kaptam rossz csókot - szerencsére!

Marci, 17: Szeretem a csókban rejlő érzelmességet és azt, hogy ezáltal jobban megismerhető a partnerünk. A legrosszabb csók, amit eddig kaptam, teljesen érzelemmentes volt. Az iskolában történt, a lány éppen egy májkrémes szendvicset majszolt, és ilyen ízű volt a csókja is. Brrrr! Szörnyű volt! Lányok: a friss lehelet egyszerűen hozzátartozik a szerelmes együttléthez!

Laci, 15: A legjobb dolog a nyelves csók! Ettől teljesen függő leszek. Szuper szexis! De csak abban az esetben, ha a lány valóban jól csókol. A rossz csók számomra az, ha a lány nem használja a nyelvét vagy fogalma sincs arról, hogyan kell. Ez nagyon megerőltető, mert akkor folyamatosan vezetni, irányítani kell őt. De még ennél is rosszabb, ha a lány dohányzik vagy túl nedvesen csókol. Az teljesen elfogadhatatlan!

Gábor, 16: Ha egy lány nem mos mindannap fogat, akkor mindegy, milyen jól csókol, mert egyszerűen visszataszító! Azok a lányok is iszonyúak, akik folyóvá alakítják a számat, mert olyan nyálasan csókolóznak. Pfuj! Ez tényleg nagyon kellemetlen. A tökéletes csókot így tudnám leírni: gyengéd, szép és jó technika! A magabiztos lányok ezért sokkal jobban csókolnak. Ők inkább élvezik a dolgokat és nem azon morfondíroznak, hogy jól csinálják-e?

Norbi, 16: Mindenfajta csókot szeretek, persze a legjobban a franciát. Ezek az érintések és egymás közelsége nagyon megbizserget, egész testem libabőrös lesz! Ha ráadásul a lánynak szép, telt a szája, szuperül néz ki és gyengéden, átérzéssel csókol, akkor mindenről megfeledkezem magam körül. De elengedhetetlen, hogy a lánynak jó illata legyen - különben undorodni fogok tőle!

Ervin, 14: A változatos csókok egyenesen lenyűgözőek! Ezek akár még tovább is tarthatnak. A nyelvvel sok mindent lehet csinálni. Főleg attól jövök lázba, ha valaki gyengéden harapdálja az ajkaimat. Csókolózás közben le kell hunyni a szemet! Nyitott szemmel elveszti a dolog a romantikáját. A legszebb csókomat nyaralás közben kaptam a strandon. A barátnőmmel fél órán keresztül bújtunk egymáshoz megszakítás nélkül! Klassz volt!

Tények a világ legjobb tevékenységéről

1. A fiúk 84%-a 12-14 évesen csókolózik először.
2. 29-34 arcizmot mozgatsz meg egy nyelves csók közben.
3. A csókolózás izgalmas, mert a nyelvben számos ideg található, amelyek az érzést egyből a testi vágyaid felé irányítják.
4. A lányok 83%-a 11 és 13 éves kora között kapja az első csókot.
5. A fiúk 9%-a sokkal izgalmasabbnak találja a csókot nyitott szemmel!
6. A csókimádó emberek átlagosan öt évvel élnek tovább, mint csókkerülő társaik!
7. Ha három percen keresztül, megállás nélkül csókolózol, 13-18 kalóriát égetsz el.

**********************************************************Viszlát, csalódás!

Ő volt álmaid hercege, de most mindennek vége! Sosem teszed túl magad a csalódáson? Dehogynem! Tanácsaink segítségével ismét könnyebb lesz a szíved. Ha épp most szakítottál, gyerünk, láss hozzá, hogy ismét vidám legyél!


Gyógyfüvekkel a bánat ellen
A kakukkfűtea egyenesen remek szerelmi stressz ellen. Hatóanyagai segítenek, hogy ismét szebbnek lásd a világot.

Eddzed az agyad!
Kényszerítsd magad, hogy másra gondolj! Például mosd meg a fogad a bal kezeddel! Ez ugyanis egyáltalán nem könnyű feladat az agyad számára. Kellemes mellékhatása, hogy miközben át kell váltania, nem tud a szorongásokkal és az aggódással foglalkozni.

Érints meg!
Egy srác sincs a közelben, akihez hozzábújhatnál? Akkor masszíroztasd meg magad a barátnőddel vagy vegyél magadhoz egy kiscicát (akkor is, ha nem a tiéd). Az érintések nemcsak a bőrnek esnek jól, hanem a léleknek is.

Kapcsolj ki!
Engedd el magad! A jelszó: természetesség! A barátnőddel rendezzetek otthon "Kinek van több ócska cucca?" versenyt. Nevetés garantálva.

Fáraszd ki magad!
Mozogj néhány órát, ehhez nem kell fitneszterembe menned, otthon ugyanolyan jó. Az a nagyszerű a sportolásban, hogy a tested automatikusan boldogsághormonokat termel. És jobban is alszol utána...

Levél a hűtlenhez
Vegyél elő egy papírt és rajta! Mondd meg határozottan a véleményedet. Adj ki mindent magadból, nem baj, ha gonoszkodsz. Írd le, mi az, ami elszomorít vagy dühít. Csak rajtad múlik, hogy a levelet végül elküldöd vagy sem. De egy biztos: nagy kő esik majd le a szívedről!

Beszélgess, beszélgess!
Nagyon fontos, hogy beszélj az érzelmeidről. Ha a barátnőid csak üresen locsognak, akkor kérd ki anyukád, nagymamád, nagynénéd vagy akár a szomszéd véleményét. Meglátod, nekik is volt szerelmi bánatuk - és túlélték!

Elő a könnyekkel!
Bőgni lenne kedved? Akkor hagyd, hogy a könnyed patakokban hulljon. Valahogy meg kell szabadulnod a fájdalomtól, különben elevenen felfal. utána kifacsartnak érzed majd magad, de megkönnyebbülsz.

Mosolyogj!
Nem néztél ki mindig ilyen bánatosan, ugye? Keress elő egy képet, ahol nagyon boldog voltál. Ragaszd ki a fürdőszobatükörre, vagy állítsd az ágyad mellé. Próbálj emlékezni rá, hogyan érezted magad akkoriban. Nemsokár ismét úgy fogsz mosolyogni, mint azon a képen.

Fel a fejjel!
Állj a tükör elé, és ellenőrizd a testtartásod. Lefelé konyul a szád sarka, és a vállaid előrelógnak? Akkor próbáld ki ezt a kis gyakorlatot: a tükör előtt kényszerítsd magad a mosolygásra. Ettől ugyan nem leszel a legboldogabb ember a világon, de néhány boldogsághormont azért termel.